Boka bord

Just nu går det bra att boka bord fram till den 15:e juni 2019. Bokningarna från den 10 juli till jul kommer att släppas via vår hemsida den 1 april kl 00.00 (CET).

På Fäviken betalas maten i förskott, lite som en konsertbiljett. Den summa som debiteras när vi bekräftar en bokning är inte återbetalningsbar. Eventuellt boende och dryck betalas på plats.

Vi har öppet för middag tisdag till lördag. För att göra en bokning, klicka på länken nedan för att se samtliga tillgängliga datum och bord.

Innan du kan gå vidare och bekräfta en bokning kommer du vara tvungen att klicka i en ruta där du godkänner våra villkor. Läs gärna vad som står där innan du går vidare, våra bokningsrutiner skiljer sig markant från de som används av de flesta andra restauranger.

Middag i Matsalen

Matsalen i Magasinet har 16 platser fördelat på 5 bord, sällskap mellan två och 6 personer kan boka bord här.

Middag vid Slagbordet

Slagbordet har plats för totalt 8 personer och här sitter man antingen tillsammans med andra sällskap, eller så bokar man det för en enda grupp som fyller hela bordet. Menyn och servicen är exakt likadan vid slagbordet som i Matsalen.

Menyn på Fäviken kostar 3000 kronor och betalas i förskott vid konfirmering av er bokning.

Dryck väljs och betalas på plats, vi hjälper er gärna att sätta ihop ett dryckespaket, då tillkommer 1750 kronor per person.